Hoppa till sidans innehåll

Träningshelg på Rögrund

14 JUN 2017 08:21
Träningsfliten var på topp när Skärgårdens Rodelklubb samlade sina aktiva och åkare från Lillehammer Akeklubb till träningshelg på Rögrund i Stockholms skärgård.
  • Uppdaterad: 14 JUN 2017 09:17

Mitt ute i Stotckholms skärgård ligger den lilla ön Rögrund. En idyll. Men också en av Sveriges bästa platser för rodelträning sommartid. Allt tack vare många timmars ideellt jobb som resulterat i en fantastisk ramp för startträning. 

Startramp med två filer ger effektiv träning för många åkare. 

Totalt fanns nästa 30 åkare på plats från Skärgårdens Rodelklubb och från "grannarna" i Lillehammer Akeklubb. Deltagarnas erfarenhetsnivå sträckte sig från nybörjare till elit. Förutom startträning i rampen stod löpskolning, funktionell styrketräning och hinderbana på programmet som sträckte sig från fredag till söndag. 

Rörelseglädje och styrketräning på samma gång! 

Boende och stärkande måltider intogs på Grundets vandrarhem och matservering. Det fina vädret inbjöd till aktiviteter i vattnet mellan träningspassen. I alla fall för den som inte är badkruka. 

Varmt i luften men kallt i vattnet?

Förbundsstyrelsen genomförde under lördagen styrelsemöte på Rögrund och fick därmed möjlighet att ta del av den entusiasm, vilja och goda kamratskap som alla aktiva och ledare tillsammans skapar. En ny spännande säsong väntar i Rodelbanan!

Aktiva, ledare, föräldrar och förbundsstyrelsen. Tack för fantastiska insatser! 

 

Skribent: Niclas Bentzer
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Swesliding facebook


Swesliding Flickr


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Kälksportförbundet
Niclas Bentzer, Torsgatan 15A
931 38 Skellefteå

Besöksadress:
Torsgatan 15A
931 38 Skellefteå

Kontakt:
Tel: +46104764246
E-post: forbundet@swesliding...

Se all info