Hoppa till sidans innehåll

Samgåendeprocess: Förslag på namn och profilering

28 MAJ 2020 14:28
Svenska Skridskoförbundet och Svenska Kälksportförbundet undersöker vidare möjligheterna att tillsammans skapa ett modernt idrottsförbund. Ta del av projektgruppens förslag på namn och profilering för det nya förbundet.
  • Skapad: 28 MAJ 2020 14:28

Som tidigare informerats till föreningar i Svenska Skridskoförbundet och Svenska Kälksportförbundet pågår ett arbete med att se över möjligheterna till ett samgående och att skapa ett nytt modernt förbund som står sig starkt i den svenska idrottsrörelsen. Ett förbund där föreningar och aktiva känner sig välkomna och får utvecklas oavsett ambition med sitt idrottande eller tidigare erfarenheter.

I ett tidigare informationsutskick till föreningar presenterades hela processen mot ett samgående mer övergripande. Har du inte tagit del av den informationen finns den här!

I denna information vill vi fokusera på att presentera projektgruppens idéer kring ett namn samt profilering av ett nytt förbund.

Samgåendeprocess - Namn och profilering 

I kommande utskick innan midsommar kommer projektgruppen att informera om de eknomiska förutsättningarna vid ett samgående. 

Grundplanen var att samla samtliga föreningar till ett stormöte under maj månad för att involvera alla i samgåendeprocessen. En möjlighet till information, fördjupade samtal och att lära känna varandra bättre. Men på grund av rådande coronasituation får vi istället använda de digitala kanalerna för att göra utskick med information.

Vi hoppas att alla föreningar tar sig tid att gå igenom materialet och inkomma med frågor, tankar, förslag och medskick till projektgruppen så att förslag om namn och profilering kan bearbetas ytterligare. Länk till enkät för att skicka in frågor finns i det utskick som gjorts till alla föreningars officiella e-postadress angiven i IdrottOnline.

Du kan också kontakta någon av nedanstående med dina funderingar.

 

Anne Österberg

This is a mailto link

08-699 61 00

 

Niclas Bentzer

This is a mailto link

010-476 42 46

 

Tack för ditt engagemang!

Skribent: Niclas Bentzer
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Swesliding facebook


Swesliding Flickr


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Kälksportförbundet
Niclas Bentzer, Torsgatan 15A
931 38 Skellefteå

Besöksadress:
Torsgatan 15A
931 38 Skellefteå

Kontakt:
Tel: +46104764246
E-post: forbundet@swesliding...

Se all info