Hoppa till sidans innehåll
Foto: David Erixon

Ny kanslist på plats!

15 MAJ 2017 16:02
Niclas Bentzer heter Svenska Bob och Rodelförbundets nya kanslist som bemannar kontoret i Östersund.
  • Skapad: 15 MAJ 2017 16:02

Måndagen den 15 maj påbörjar Niclas sin anställning som kanslist på Svenska Bob och Rodelförbundet. Han kommer att sköta den dagliga kansliverksamheten men även jobba med utveckling av våra idrottsgrenar och föreningar.

Niclas kommer närmast från ett jobb inom turistbranschen som Sportchef på STF Grövelsjön Fjällstation i Dalarna. Nedan presenterar han sig själv:

Hej!

Jag kommer från den lilla men välkända byn Sundborn i Dalarna. Efter genomförda gymnasielärarstudier gick flyttlasset till Östersund. En kort lärargärning byttes mot jobb inom turistbranschen och Svenska Turistföreningen där jag  varit kvar fram till nu. Fritiden fylls med friluftsliv, sport och motion i alla former. Gärna tillsammans med min sambo Linnea. En stark förkärlek till fjället som plats finns. Favoritårstiden är självklart vinter med allt den för med sig i aktivitetsväg.

Har spenderat större delen av mitt liv inom föreningsidrottens värld och ser det som ett hedersuppdrag att nu få jobba inom idrottsrörelsen, en stark och positiv kraft i samhället! 

 

Tveka inte att höra av dig om det är något du funderar på, behöver hjälp med eller om du har några spännande idéer som vi kan förverkliga. Tillsammans kan vi utveckla vår idrott! 

Kontaktuppgifter

E-post: forbundet(a)swesliding.se (byt ut (a) mot @)

Telefon: 010-472 42 46 

Skribent: Niclas Bentzer
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Swesliding facebook


Swesliding Flickr


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Kälksportförbundet
Niclas Bentzer, Torsgatan 15A
931 38 Skellefteå

Besöksadress:
Torsgatan 15A
931 38 Skellefteå

Kontakt:
Tel: +46104764246
E-post: forbundet@swesliding...

Se all info