Hoppa till sidans innehåll

Nominera kandidater till Arbetsgrupp Startanläggning

05 JUN 2020 08:54
För kälksporten är anläggningsbristen påtaglig för flera av våra idrotter. Därför vill förbundsstyrelsen nu tillsätta en arbetsgrupp med uppdrag att se över möjligheter att bygga en startanläggning för bob, rodel och skeleton.
  • Skapad: 05 JUN 2020 08:54

Bakgrund

Tillgängligheten för ändamålsanpassade anläggningar för träning och tävling i bob, rodel och skeleton är extremt låg inom landet. För att underlätta såväl föreningarnas som förbundets verksamhet att erbjuda människor möjligheten att ägna sig åt kälksport på olika nivåer behövs fler anläggningar för träning och tävling.

Svenska Kälksportförbundet har av RF beviljats ett ekonomiskt stöd för att genomföra en förstudie i syfte att undersöka förutsättningarna för en startanläggning för bob, rodel och skeleton. En sådan anläggning skulle betyda mycket för kälksportens möjligheter till regelbunden träningsverksamhet och rekrytering.

 

Arbetsgruppens uppdrag

Arbetsgruppens uppdrag består av följande delar:

- Genomföra förstudien i enlighet med den beviljade projektansökan

- Utifrån förstudiens slutsatser initiera, driva och slutföra ett nytt projekt med syfte att anlägga en startanläggning för bob, rodel och skeleton. 

 

Tillsättning och sammansättning

Föreningar tillhörande Svenska Kälksportförbundet uppmanas härmed att inkomma med nomineringar av kandidater till Arbetsgrupp Startanläggning. Nomineringarna ska vara förbundet tillhanda senast 12 juniThis is a mailto link

 

Tillsättningen av arbetsgruppen görs av förbundsstyrelsen och jämn könsfördelning samt spridning i ålder kommer att eftersträvas. 

 

Tillsättningen av arbetsgruppen sker på kommande styrelsemöte den 15 juni.

Skribent: Niclas Bentzer
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Swesliding facebook


Swesliding Flickr


 

 

 

 

Postadress:
Svenska Kälksportförbundet
Niclas Bentzer, Torsgatan 15A
931 38 Skellefteå

Besöksadress:
Torsgatan 15A
931 38 Skellefteå

Kontakt:
Tel: +46104764246
E-post: forbundet@swesliding...

Se all info